Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Taller de cuina.

julio 10 @ 10:30 am1:00 pm

taller_cuina

Hola a tots!

Estem encantats d’invitar-vos a un apassionant taller de cuina dedicat al pastís fred amb pa de motlle, una recepta perfecta per a sorprendre els vostres convidats i gaudir de la cuina en bona companyia. Aquest taller tindrà lloc en un ambient acollidor i divertit, on podreu descobrir els secrets d’aquest plat tan especial mentre compartiu moments inoblidables amb amics i familiars.

El pastís fred amb pa de motlle és una opció deliciosa i versàtil que podeu preparar per a qualsevol ocasió, des d’una celebració especial fins a un dinar informal. En el nostre taller, aprendreu a seleccionar els millors ingredients, combinar sabors i textures, i presentar el pastís de manera atractiva. Comptarem amb l’orientació de professionals de la cuina que us guiaran pas a pas, assegurant-se que tothom, independentment del seu nivell de destresa culinària, pugui seguir les instruccions i gaudir de l’experiència.

Aquest taller és ideal per a totes les edats, ja que el pastís fred amb pa de motlle és fàcil de preparar i no requereix l’ús del forn. Això el converteix en una activitat segura i accessible per a tothom. A més, us divertireu mentre apreneu noves tècniques i trucs culinaris que podreu aplicar en altres receptes.

Durant el taller, tindreu l’oportunitat de treballar en equip, intercanviar idees i, sobretot, passar una estona agradable en un ambient ple de calidesa i companyia. Al final de la sessió, podreu degustar el vostre propi pastís fred i endur-vos a casa la recepta per a repetir l’experiència quan vulgueu.

No us ho perdeu, un taller de cuina és la manera ideal de gaudir del temps junts, explorar la vostra passió per la gastronomia i crear records inoblidables. Us esperem amb moltes ganes de passar una estona fantàstica junts! Apunteu-vos ara i descobriu el plaer de cuinar i compartir amb els que més estimeu.

Detalles

Fecha:
julio 10
Hora:
10:30 am – 1:00 pm

Organizador

Residència Mirador del Segrià
Teléfono
973 73 03 37
Correo electrónico
residenciamiradorsegria@gmail.com
Ver la web del Organizador
Ir al contenido